Как се поръчва?
Печат

Бързина, удобство, сигурност! Поръчки се взимат всеки ден на тел: 0888453976 . Работното време за приемане на поръчки е от 9:00 до 20:00ч. от понеделник до неделя на тел.0888453976   или можете да поръчите директно на e-mail : Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.    без да имате нужда от регистрация през онлайн магазина!

 

Всички наши части и аксесоари се изпращат от офис на Еконт което допълнително намалява вашите разходи за доставка.

Доставката на стоката се извършва от куриерска фирма Еконт експрес до всички населени места в България.

При доставка клиента плаща дължимата сума / наложен платеж /, както и услугата на куриерската фирма.

Доставка до 3 работни дена в зависимост от населеното място.Препоръчително е да избирате опция за доставка до адрес само ако ще има човек на адреса, който ще получи пратката и отговори на мобилния телефон.Другата опция е до офис на еконт експрес(до пойскване) от където може да си получите пратката по най-бързият начин: от днес за утре!

1. Вашият акаунт
  • Ако нямате такъв, трябва да се регистрирате чрез бутона "Регистрация", който се намира в най-горния край на страницата. Попълнете Вашите данни внимателно, защото ако въведете невярна информация, няма да можете да получите Вашата покупка. В chasti-skuter-atv.com имате няколко възможности за избор на продукт. В панела от лявата страна на страницата е изложен списък с категории продукти, които chasti-skuter-atv.com Ви предлага. След като изберете желаната от Вас категория в главната страница се появяват всички продукти от тази категория. Всеки продукт е подробно описан с всички технически и визуални детайли. С натискане на бутон "Купувам" при избрания модел стартирате процедурата по заявяване на дадения продукт. Достигането до заявяване може да стане и от панелите "Препоръчани продукти". Тук са изложени продуктите, които ви предлагаме на особено преференциални цени. Ако се интересувате от най-новите ни продукти, просто разгледайте панела на "Главната ни страница". Разбира се, може да откриете даден продукт и чрез панела "Търсене" като зададете желаните от Вас ключови думи.

Можете да закупите продукт и без да се регистрирате. След като изберете желаните от Вас продукти, натиснете бутона "Поръчай". Можете да поръчате и без регистрация. Въведете нужните данни и поръчката Ви ще бъде обработена.

  •  Най-сигурният начин да си получите поръчката на време е като се обадите на тел: 0888453976.

 

медиаплеер