VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow
Начало Доставка и Рекламации

Телефони за Поръчки - 0888453976 на ЧАСТИ , 0887600380 на АТВта

e-mail: vil-motors@abv.bg

Доставка и Стандартен формуляр за отказ
ПДФ Печат Е-мейл

Доставка:

Доставките през интернет магазина могат да се осъществят до цялата страна

За целта използваме услугите на куриер Еконт експрес

Плащането става с наложен платеж Доставка до 3 работни дена в зависимост от населеното място

Πopъчĸи, нaпpaвeни дo 15,00 чaca в paбoтeн дeн, oбиĸнoвeнo ce oбpaбoтвaт и пpeдaвaт нa ĸypиepитe cъщия дeн. Πopъчĸи, нaпpaвeни cлeд 15,00 чaca или в пoчивeн дeн, oбиĸнoвeнo ce oбpaбoтвaт нa cлeдвaщия paбoтeн дeн.

Цената на доставка се изчислява автоматично при попълване формата на поръчка. За заплатената по поръчка сума се получава от Пощенския оператор/ Еконт Експрес/ разписка за пощенски паричен превод която служи като касова бележка

Връщане на стокa:

Връщане е възможно до 14 дена след получаването на стоката

Връщането на стока е за сметка на клиента.

Платформа за OPC

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС

 

 • Информация относно упражняване правото на отказ от договора 

  Стандартни указания за отказ:


   I. Право на отказ от договора от разстояние или извън търговския обект.

   II. Имате право да се откажете от настоящия договор, без да посочвате причини за това, в срок 14 дни.

   III. Срокът за отказ е 14 дни считано от дата:

   а) при договор за продажба, при който стоката се доставя еднократно: датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките;

   или

   б) при договор, съгласно който потребителят поръчва много стоки с една поръчка, които се доставят поотделно: датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на последната стока;

  За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за Вашето име,  настоящ адрес , телефонен номер,  и електронен адрес и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление на електронен адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . В този случай, ние незабавно ще Ви изпратим по електронна поща съобщение за потвърждение на получаването на отказа.

  За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

   IV. Действие на отказа.

  Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, без разходите за доставка към Вас, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 работни дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. Възстановяването на плащанията се извършва само по банков път.

  Търговеца има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

  Ако към момента на упражняване на правото си на отказ Вие вече сте е получили стоки във връзка с договора се прилагат следните правила:

  1. Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките  към физическия ни магазин от където е тръгнала стоката без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор. Срокът се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок.

  Вие трябва да поемете преките разходи по връщане на стоките. Разходите се очаква да не надвишат приблизително разходите, които сте заплатили на куриерската фирма при получаването на доставката на стоките от Търговеца

  За Ваше улеснение, можете да проверите вероятните преки разходи за връщане на стоката с куриерска фирма или чрез услугите на Български пощи ЕАД на следните линкове:

  http://www.econt.com/tariff-calculator/ (Куриерска фирма “Еконт”)

  Освен услугите на горните фирми, за връщането на стока, относно която сте упражнили правото си на отказ от договора, можете да ползвате услугите и на която и да е друга лицензирана куриерска фирма.

 • Стандартен формуляр за отказ  към Общите условия. Изтеглете го от тук.
 
Bulgarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

Препоръчани продукти и Промоции

8 лв.
24 лв.
36 лв.
50 лв.
30 лв.
20 лв.
14 лв.
24 лв.
23 лв.
33 лв.
10 лв.
14 лв.
24 лв.
8 лв.
34 лв.