VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow
Начало АТV 125сс/150сс/200сс/250сс /300сс -Цени на ЕДРО и ДРЕБНО от Вносител

Телефони за Поръчки - 0888453976 на ЧАСТИ , 0887600380 на АТВта

e-mail: vil-motors@abv.bg

АТV 125сс/150сс/200сс/250сс /300сс -Цени на ЕДРО и ДРЕБНО от Вносител

ПРИСТИГНАХА НОВИТЕ МОДЕЛИ 2022г АТВта и КРОСОВИ МОТОРИ в ГОЛЯМ АСОРТИМЕНТ! ATV-София. Кубратово- цени от вносител-РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ-Всички Кубатури Налични ! Имаме налични всички кубатури за малки и големи. ЗАПОВЯДАЙТЕ на място при нас да пробвате всеки модел и да решите кое е вашето ATV. Цени и модели без КОНКУРЕНЦИЯ в България.
Тел/Вайбър 0887600380 за коректен съвет и въпроси! Заповядайте на тест драйв при нас в София-КУБРАТОВО да се уверите сами в качеството на ATV-етата. Най-нискте цени и най-високо качество! ПОДАРЪЦИ И ОСТЪПКИ при всяко закупено АТВ! ГАРАНЦИОНЕН и ИЗВЪН ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ, ФАКТУРА с ДДС, СЕРТИФИКАТ за КАЧЕСТВО и ПРОЙЗХОД! Пращаме по ЕКОНТ и предлагаме и наш транспорт!

ВНИМАНИЕ! Снимките с моделите следват след написания текст с необходимата информация при закупуването на фабрично нови АТВта или кросови мотори!

 

Уважаеми клиенти, моля ВНИМАВАЙТЕ с АЛО ИЗМАМНИЦИТЕ по ОБЯВИ с НАД 10 телефонни номера като: 0897978441, 0890334697 , 0883787889 , 0894071981, 0879603423 0895358888, 0892233243 и др. през които ви изпращат АТВта по ЕКОНТ с ИЗТРИТА КУБАТУРА , БЕЗ ФАКТУРА и БЕЗ ДА ПЛАЩАТ НИКАКВИ ДАНЪЦИ , но БЕЗКРУПУЛНО ви мамят от 10г. насам като ВИ ПРОДАВАТ " ОВЦА ЗА КРАВА "  с МНОГО ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ !

За да ви измамят с АТВта с изтрити кубатури с цел по-високи печалби , АЛО ИЗМАМНИЦИТЕ с над 10 телефонни номера ИЗПОЛЗВАТ ФАЛШИВИ и НЕЗАКОННИ ФЕЙСБУК ПРОФИЛИ и ИНСТАГРАМ като: MotoCarsDp , ATV Sofia,Ивана Станкева, Цветомир Паламидов, Offroad Quads,offroad_quads, Atv Offroadbg, Quats Atv , Offrpad Quad Atv, ATV Sofia.bg, Cvetina Kacarska , ATV Sofia.Bg-Студентски град, Kostadinova Krasimira, Offroad Quad Atv , MotoCars DP, sladura21, GROUP.EU , Ivana I cveti motors и  ATVGROUP.EU - фалшивият и незаконния им онлайн магазин без обявени данни за контакт  и други фантасмагории на един неграмотен шарлатанин от Студентски град и Дупница,с над 10 телефонни номера и над 10 профила в фейсбук и инстаграм ,както и фирма бушон регистрирана с 2 лв на името на бабата на младия ШАРЛАТАНИН - "Мото Карс ДП" ЕООД с BG203551936 , през която понякога пишат някакви ФАЛШИВИ ФАКТУРИ за АТВта с невярна информация, без описана кубатура и без описан модел, ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ ИМ ПРОДАЖБИ са на АТВта  с ИЗТРИТИ КУБАТУРИ  с ЦЕЛ ПО-ВИСОКИ ПЕЧАЛБИ !!!  Същите ШАРЛАТАНИ са ни ОТКРАДНАРЛИ СНИМКИТЕ с наши модели, които те ги нямат налични и дори НАШИТЕ ТЕКСТОВЕ от наши обяви , които е ЧИСТА КРАЖБА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ  от нашата ГАЛЕРИЯ , обявите ни, Фейсбук страницата на фирмата ни  и ЗАКОНЕН онлайн магазина ни www.chasti-skuter-atv.com .

Лъжат и мамят хората с ФАЛШИВИ  платени обяви, които си позволяват да плащат заради високите печалби от ИЗМАМИТЕ с тези АТВта  по разни ПЛАТФОРМИ ЗА РЕКЛАМА , които не се интересуват от измамите : www.mobile.bg ,www.olx.bg , www.bazar.bg , www.cars.bg  и ВСИЧКИ ГРУПИ за ПРОДАЖБИ в цял ФЕЙСБУК, от много години насам .

ЗАПОМНЕТЕ!!! ОБЯВИТЕ НЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ ОТ НИКОЙ и затова всеки може да си пише каквото си иска !!!

 

ВСИЧКИ продаващи ФАБРИЧНО НОВИ АТВта, които не притежават онлайн магазин с ясни обявени КОНТАКТИ, които се проверяват от НАП, са МОШЕНИЦИ , които само ви ЛЪЖАТ с ЦЕНАТА, МАРКАТА и КУБАТУРАТА! На телефон -вайбър 887600380 можете да ни питате и ще ви разкажем как точно ви мамят. РАЗПОЛАГАМЕ с ФАКТИ, а не с думи!

 Изтриват инстинската кубатура 110сс, 125с и ви ги продават като 150сс,200-250сс и даже 300сс  с по 300лв според големината на рамките, а 150сс с CVT двигател тип скутеров обаче, а не с оребрен цилиндър ви го продават за 300-350сс с МНОГО ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ. ПРИМЕРНО АТВ 150сс, които ФАБРИЧНО НОВО струва 2500лв с ДАНЪЧНА ФАКТУРА  , ТЕЗИ НЕГРАМОТНИ МОШЕНИЦИ ви го продават за 3000-3500лв БЕЗ ФАКТУРА  !

ВСИЧКИ АТВта с хоризонтален ОРЕБРЕН цилиндър са ГАРАНТИРАНО на 100% само и единствено 110сс или 125сс, кой какво иска да ви приказва по телефоните, вие имате право да попитате и другите търговци на АТВта, на Резервни части или сервиз за мотори, както и да сравнявате снимките на двигателя и да пойскате да ви показват печат с кубатурата ! При закупуване на тези АТВта ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на ФАКТУРАТА трябва да ви бъде записана кубатурата и модела на ваше ново закупено АТВ иначе останалото е ИЗМАМА и ако ако сте били измамени и не са минавали повече от 2г. от закупуването на ваше АТВ от тези , винаги можете да подадете сигнал на БЕЗПЛАТНИТЕ ТЕЛЕФОНИ:
- НАП - тел. 070018700 , НАП София: 02/ 812 00 32
- КЗП - тел 070011122
- Икономическа полиция е-mail : economic_policeplovd@mvr.bg / (02) 987 77 77 / (02) 988 33 33

 Тел./Вайбър- 887600380 за коректен съвет и въпроси. НАЛИЧНИ АТВта и КРОСОВИ МОТОРИ 49, 110, 125, 150, 200, 250, 300-350сс с цени от вносител. Цените ни започват от 350лв до 3000лв.

Същите ИЗМАМНИЦИ НЯМАТ НИКАКВИ  РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ за тях , лъжат с гаранцията и от известно време лъжат ,че имат СЕРТИФИКАТ за регистрация ,който никой не го е виждал, защото не го е дал на никой досега, а само ви лъжи по телефоните, за да ви изпрати АТВто по  ЕКОНТ !!!

НАГЛИТЕ МОШЕНИЦИ от Дупница, София-Студентски град, Пловдив стигнаха до там, че да публикуват нашия онлайн магазин по техните лъжливи  платените  ОБЯВИ от olx.bg ,където всеки може да си пише каквото иска!!!

И когато им се обаждате започват да ви лъжат и подвеждат убедително по  телефона ,  че нашия онлайн магазин www.chasti-skuter-atv.com e техен и понякога даже ви лъжат , че и шоурума в Кубратово и пак техен. Разбира се, че това са само лъжи и ЕДИНСТВЕНИЯ СОБСТВЕНИК на този електронен магазин е наша фирма, която няма нищо общо с мошениците от Дупница! Тези АЛО ИЗМАМНИЦИ от ДУПНИЦА и София-Студентски град НЕ ПРЕДЛАГАТ И НИКОГА НЕ СА ВИ ПРЕДЛАГАЛИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ или ГУМИ за тези АТВта както и за другите!

Те са просто джамбаши от Дупница, които предлагат фабрично нови АТВта по същия начин като коли втора употреба чрез измама и лъжи! ИЗТРИВАТ кубатурите от цилиндрите и ви продават 110-125сс за 150-250-300сс, лъжат ви ,че същите китайски АТВта са AEON или тайландски или руски и  ви взимат в повече от 300 лв до 1000 лв в зависимост от кубатурата на АТВто,  над нашите обявени цени в ЕДИНСТВЕНИЯ ЗАКОННЕН електронен магазин , където са въведени с ЦЕНА ПОД СНИМКАТА и ЗАКОННИ ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ на всички модели с АТВта предлагани на българския базар!

Който желае да си пазарува същите ATVта без да бъде излъган и измамен да заповяда при нас или поне да проверява какво става и ще се убеди  и сам, че става въпрос за едни и същи АТВта  !

Мошеникът от Студентски град и Дупница ЦЕЛИ ДА БЪДАТ ОБЪРКАНИ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, за да не стигат до нас и да НАУЧАВАТ ИСТИНАТА как ИЗТРИВА КУБАТУРИ на същите АТВта МИКИЛОН, които ви ги продава за AEON и ви лъжи,че имат сертификат,но НЕ ВИ ГО ДАВА ,с фалшиви фактури на които не пише кубатурата на закупеното от вас АТВ ! ОБЯВИТЕ му в интернет са с цел ОБАЖДАНИЯ от българските потребители , за да ви лъжи още в последствие по телефона и да плюе по конкуренцията по долен и болен начин , който няма нищо общо с действителността ! !

 По телефоните ще чуете как  КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА- или приказка за Бай Ганьовци в интернет с платени ОБЯВИ, КОИТО НЕ СА ПОД ЛУПАТА НА ЗАКОНА и когато им се обаждате на такива само с ОБЯВИ , вие ще ПОЛУЧИТЕ 0% ИСТИНАТА за търсеното от вас АТВ и ще ви промиват мозъка как те са "най-големите вносители на АЕОН, колко стотици АТВта имат и колко складове в София, Дупница и Пловдив" .За справка "СКЛАДОВЕТЕ им" представляват един ПОДЗЕМЕН ГАРАЖ в Студентски град с 3 АТВта 125сс с ИЗТРИТА КУБАТУРА и ви казва,че са 300сс, един ДЪРВОДЕЛСКИ СКЛАД в гората около автоборсите на Дупница и на Пловдив ги е дал на някъкъв друг мошеник като него, които ви лъжи и мами по същия начин!

 Уважаеми клиенти,
Целта на този електронен магазин е нашите дългогодишни клиенти да намират цялата информация за продажба на евтините АТВта, който навсякъде по света са китайски, само в България са “Аеоn, тайландски , руски и т.н.” и куп подобни лъжи! Призоваваме всички бъдещи клиенти да си четат внимателно информацията и техническите данни в нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН : www.chasti-skuter-atv.com , за да не се прехвърлят в бъдещи жертви на НЕЛОЯЛНИ ТЪРГОВЦИ на тези АТВта, които от години лъжат и мамят хората с платени обяви по всички платформи за реклама като www.mobile.bg, www.olx.bg ,www.cars.bg и др. подобни.

ЗАПОМНЕТЕ , че ОБЯВИТЕ или СБОР от ОБЯВИ в интернет пространство не се намират под лупата на закона и там всеки може да си пише каквото си иска и в последствие да ви лъжат убедително по телефони! Днес всеки уважаващ себе си и клиентите си ТЪРГОВЕЦ, а не МОШЕНИК притежава ОНЛАЙН МАГАЗИН с ЯСНИ ОБЯВЕНИ КОНТАКТИ , които се проверяват от НАП! ВСИЧКИ продаващи ФАБРИЧНО НОВИ АТВта, които не притежават онлайн магазин с ясни обявени КОНТАКТИ , които се проверяват от НАП, са МОШЕНИЦИ, които само ви ЛЪЖАТ по телефоните с ЦЕНАТА, МАРКАТА и КУБАТУРАТА с цел по-високи печалби !
www.chasti-skuter-atv.com ВИ ПРЕДЛАГА АТВта на едро и дребно на цени от ВНОСИТЕЛ! ATV-ЕТА от 50, 110, 125, 150, 200, 250 и 350 В НАЛИЧНОСТ НА ЕДРО И ДРЕБНО! ! ! НАЙ -ДОБРО КАЧЕСТВО-МОДЕЛИ И ЦЕНИ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАЗАР.
Който желае да си пазарува същите ATVта без да бъде излъган и измамен да заповяда при нас! Цени на едро и дребно! Най-нискте цени и най-високо качество! ПОДАРЪЦИ И ОСТЪПКИ при всяко закупено АТВ!
Повече информация на: www.chasti-skuter-atv.com или на тел. 0887600380 Вайбър , WhatsApp , e-mail. или на шоурума ни в София-Кубратово намиращ се на удобно място както за хората от провинция- БЛИЗО ДО ДЖАМБО и Гуми Диана на влизане в СОФИЯ ОТ БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ , така и за хората от центъра на София -8 км. от Сточна Гара!

Работиме без почивен ден включително и празниците! ПОСТОЯННО правим ПРОМОЦИИ и ПОДАРЪЦИ за 100лв при всяко закупено АТВ!

ВНИМАНИЕ! Въпросният измамник лъжи хората , не само че са АЕОН , но и че имат СЕРТИФИКАТ за регистрация в КАТ, който в последствие не го дава на нито един клиент, поради ФАКТА, че само ви лъжи, така както ви лъжи и че ви дава ГАРАНЦИЯ, но няма ГАРАНЦИОННА КАРТА както НЯМА и ЧАСТИ и ГУМИ за тях и само оплюва нас по някакви обяви в интернет, тъй като сме ЕДИНСТВЕНИ на базара, който предлагаме освен АТВта от 2006г. досега, така и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ за тях, СЕРВИЗ И ГАРАНЦИЯ!

" Търговецът " от Дупница и от скоро от Студентски град София ви мами от 10г. насам, като изтрива кубатури и ви лъжи, че са АЕОН като си лепи неверни лепенки и кубатури на китайските АТВта Микилон 110-125сс с цел да ви ги продава по-скъпо ! Най-близкият представител и дистрибутор на АЕОН се намира в Гърция. В Германия също имате дистрибутор на АЕОН.Ето линк с сайта на производителя, където се вижда , че АЕОН няма нищо общо с МИКИЛОН : http://www.aeon-motor.com

Цените на инстиските АЕОН почват от 1999Евро на 50cc ATV-модел MINICOLT за деца до 12г, а COBRA струва 3299 ЕВРО.

 www.chasti-skuter-atv.com  е направен за вашо улеснение  и ВНИМАНИЕ! Само тук се пише истината, зашото само тук сме под лупата на закона ! ВСИЧКИ продаващи ФАБРИЧНО НОВИ АТВта, които не притежават онлайн магазин с ясни обявени КОНТАКТИ , които се проверяват от НАП, са МОШЕНИЦИ, които само ви ЛЪЖАТ с ЦЕНАТА, МАРКАТА и КУБАТУРАТА!

www.chasti-skuter-atv.com е онлайн магазин който предлага на едро и дребно:

- АТВта за офроуд

- Кросови мотори офроуд

- Детски малки АТВта и мотори

- Цени от вносител

- Гаранция,сервиз ,резервни части и поддръжка

www.chasti-skuter-atv.com е онлайн магазин , където клиентите могат да разгледат винаги нашите АТВта, но не и да поръчат онлайн! АТВтата и кросовите мотори няма да ви бъдат изпратени,ако сте ги поръчали през онлайн формата! Нашите клиенти  могат да разберат кой са инстинските кубатури на даден модел АТВ, защото там са въведени с цени , техническите данни и снимка към моделите съществуващи на българския базар! Прочетете и полезната информация в нашият онлайн магазин! Тя е за вас, защото ние си я знаем! . .

 Внимавайте!!! още :

- кой каква гаранция ви предлагат...

- кой разполага с резервни части за тях и на какви цени!

- какви фактури получавате за закупеното от вас АТВ !

- какви АТВта ви изпращат по куриерските фирми и на какви цени!

ПО ПРАЗНИЦИТЕ РАБОТИ ШОУРУМА и МОЖЕТЕ ДА СЕ ОБАДИТЕ НА ТЕЛ: 0887600380 !

Коректно обслужване без заблуди и коректно и точно предоставяне на информацията спрямо продукта както и спрямо начина на изпращане по куриерски фирми!

На всеки 30-45 дни НОВО ЗАРЕЖДАНЕ! ОЧАКВАЙТЕ НОВИ МОДЕЛИ !

ВНИМАНИЕ! Съотнощението КАЧЕСТВО-ЦЕНА може да се вижда само там където ви предлагат НАЙ-ГОЛЯМОТО РАЗНООБРАЗИЕ на АТВта, а не там където разполагат с 3-4 модела! ЦЕНАТА е според предлаганите екстри при всеки модел! Погрижихме се да има цени достъпни за всички!

На българският базар ги предлагаме в повече ценови вариянти:

- цена на дребно с гаранция 1г:*Ограничена гаранция от производител - не покрива щети по:окачване, скорости, калници и пластмасови елементи, батерия и ел. компоненти.Обслужва се само в наш сервиз в София!

- цена на дребно сглобен вариянт и с необходимите обяснения директно от нашият шоурум;

- цена на дребно в кашон за технически грамотни клиенти.Сглобката и първото запалване става за 60мин

При нас ще намерите винаги налични и всички РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ и КОНСУМАТИВИ за нашите АТВта и за още много други модели АТВта продадени през годините на българския базар!

За повече инфо, моля разгледайте един онлайн магазиа ни или се обадете на 0887600380!

За любителите на фейсбука предлагаме на вашо внимание нашата страница-Продава AТВ-София.Кубратово и нашата група в фейсбука: Избор на първото ATV-въпроси и отговори

https://www.facebook.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0-ATV-872630319585874/?modal=admin_todo_tour

https://www.facebook.com/groups/2038739159729769/?ref=bookmarks

Моля колегите и разни по-малки или по-големи дистрибутори да не правят копи-пейст на нашите текстове, както и на нашите собствени снимки от ГАЛЕРИЯ !

За допълнителна информация спрямо АТВтата и поръчки по тел. ,моля обадете се  на тел. 0887600380 ! Другите тел. са за резервни части!

Внимание ! Не съществуват китайски АТВта с 10 ,15 и др. литъра резервоар както и с двигатели "оригинал " Yamaha,Honda,Кавасаки и хем подобни .... Всички китайски двигатели се правят по лиценз на Yamaha,Honda или др.

Pentru clientii de pe piata romana, va rugam apelati in limba romana la tel./viber/ WeChat: +359 887600380 sau la e-maili: vilmotors@abv.bg 

 


 


 
Подреждане според:     Покажи №  

Резултати 1 - 20 от 39

110сс и 125сс ATV четириколесен мотор автоматик с задна-тип Hum

Модел 110/125сс АTV тип Хамър с двигател LONCIN,четиритактово с 7 цолови гуми, работен вариянт с багажници отпред и отзад. ВНИМАНИЕ! На българския базар и никъде другояче се предлагат като 150сс! 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125cc ATV BIGFOOT Light 6 Автоматик с ЗАДНА

125cc ATV BIGFOOT Light 6Автоматик с ЗАДНА-4тактово ПОДХОДЯЩ за ДЕЦА от 6г и възрастни до 80кг. 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125cc ATV Jumper RS с ПОЛУАВТОМАТИЧНИ СКОРОСТИ 3+1

1124404-125cc ATV Jumper RS с ПОЛУАВТОМАТИЧНИ СКОРОСТИ 3+1 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125cc ATV PANTHERA 3G8 Light с ПОЛУАВТОМАТИЧНИ СКОРОСТИ 3+1

1122725- ПОЛУАВТОМАТИЧНИ СКОРОСТИ 3+1 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125cc ATV PANTHERA RS с ПОЛУАВТОМАТИЧНИ СКОРОСТИ 3+1

1122724-125cc ATV PANTHERA RS с ПОЛУАВТОМАТИЧНИ СКОРОСТИ 3+1 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125cc ATV SPEEDBIRD CXG125 Deluxe 3+1 полуавтоматични скорости

1122712-125cc ATV SPEEDBIRD CXG125 Deluxe 3+1 полуавтоматични скорости 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125cc ATV Speedy 3G8 Полуавттик 3+1 скорости

1122735-125cc ATV Speedy 3G8 Полуавттик 3+1 скорост 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125cc ATV SPEEDY RS- ПОЛУАВТОМАТИК 3+1 скорости

1122734- 125cc ATV SPEEDY RS- ПОЛУАВТОМАТИК 3+1 скорости 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125cc ATV T-REX Hummer с задна и 7 цолови гуми

1123311-125cc ATV T-REX Hummer с задна и 7 цолови гуми 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125cc ATV TORONTO 3G8 с 3+1 полуавтоматични скорости

125cc ATV TORONTO 3G8 с 3+1 полуавтоматични скорости и половин екстри.Само при нас ще научите ИСТИНАТА и ще можете да сравнявате моделите ПРАВИЛНО! 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125cc ATV TORONTO RS с цял пакет екстри

125cc ATV TORONTO RS с цял пакет екстри:Аларма, Безключово палене, Родителски контрол, Ограничение на газта, Система за безопасност при падане, Гагови амортисьори , Дискови спирачки предни и задни 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125cc ATV WARRIOR RS- ПОЛУАВТОМАТИК 3+1 скорости

1122744-125cc ATV WARRIOR RS- ПОЛУАВТОМАТИК 3+1 скорости 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125cc ATV WARRIOR XXL- ПОЛУАВТОМАТИК 3+1 скорости

1122745- 125cc ATV WARRIOR XXL- ПОЛУАВТОМАТИК 3+1 скорости 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125сс КРОСОВ Deluxe,14/12 с 4 РЪЧНИ СКОРОСТИ

1111610- Deluxe КРОСОВ 125сс ,14/12 с 4 РЪЧНИ СКОРОСТИ 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

125сс КРОСОВ Deluxe,17/14 с 4 РЪЧНИ СКОРОСТИ

1111630-КРОСОВ 125сс ,17/14 с 4 РЪЧНИ СКОРОСТ 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

150cc AKP CARBON Hammer с 10цолови гуми+цял пакет екстри

1122143 - 150 ATV AKP CARBON HUMMER с 10 цолови гуми и цял пакет екстри по него включително фабричен теглич и място за поставяне на лебедка ! ПОДХОДЯЩ ЗА ДВАМА до 200кг.Моделът е АВТОМАТИК с ЗАДНА с двигател CVT с ТУРБИНА за ОХЛАЖДАНЕ! 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

150cc ATV Raptor 8"-АВТОМАТИК+ЗАДНА

ПОДХОДЯЩ ЗА ДВАМА до 200кг.1122140- Raptor 8"-АВТОМАТИК+ЗАДНА 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

150cc Rugby RS-СКОРОСТИ 3+1

ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО за БЪЛГАРИЯ за НОВАТА СЕРИЯ на NITRO MOTORS сме само ние и всяка кражба на нашите снимки или свалени от интернет с нашите модели, които са НАЛИЧНИ само в СОФИЯ-КУБРАТОВО подлежи на санкции съгласно закона!!! - Вече НАЛИЧНИ и 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

150сс AKP CARBON Speedy с 10 цолови гуми и цял пакет екстри

1122142-150 ATV AKP CARBON с 10 цолови гуми и цял пакет екстри по него включително фабричен теглич и място за поставяне на лебедка ! ПОДХОДЯЩ ЗА ДВАМА до 200кг.Моделът е АВТОМАТИК с ЗАДНА с двигател CVT. ВНИМАНИЕ! ПРЕДЛАГА се по неетичен начин на пазазара 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0

150сс ROCCO RS -8цолови и СКОРОСТИ 3+1

ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО за БЪЛГАРИЯ за НОВАТА СЕРИЯ на NITRO MOTORS сме само ние и всяка кражба на нашите снимки или свалени от интернет с нашите модели, които са НАЛИЧНИ само в СОФИЯ-КУБРАТОВО подлежи на санкции съгласно закона!!! - Вече НАЛИЧНИ и в България 
Допълнителна информация...
Средна оценка на потребители:
0 stars  Общо гласове: 0Покажи №  
Резултати 1 - 20 от 39
Bulgarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

Препоръчани продукти и Промоции

17 лв.
6 лв.
9 лв.
10 лв.
8 лв.
25 лв.
20 лв.
3 лв.
50 лв.
0 лв.
42 лв.
110 лв.
60 лв.
1 лв.